Grozdina senčila

Žaluzije - Roloji - Brisoleji - komarniki

Podjetje Grozdina senčila je z več kot desetletno tradicijo med vodilnimi proizvajalci senčil v slovenskem prostoru. Naše izdelke odlikuje inovativnost, tehnična in estetska dovršenost ter strokovna namestitev.

Gradnja uspešnih poslovnih odnosov je temelj našega uspeha. S svojim delovanjem se osredotočamo na naročnika, ki mu stojimo ob strani od prvega koraka dalje.

Veselje do dela, strokovnost, inovativnost, ambicioznost, podjetnost in korektni poslovni odnosi so naše vodilo.

Darko Grozdina, univ. dipl. ing. stroj.
ustanovitelj, direktor in vodja razvoja

Podpora

Podporne aktivnosti so ključna prednost in element, ki nas ločuje od večine ostalih proizvajalcev, saj podporo našim poslovnim partnerjem nudimo v vseh fazah:

Pred izvedbo

Predpogodbene aktivnosti: našim strankam že pred sklenitvijo pogodbe pomagamo najti pravo pot do izvedbenih rešitev.

Med izvedbo

Aktivnosti med izvajanjem: izvajanjem del redno sodelujemo na sestankih ter delo opravljamo v skladu z dogovorjenimi roki in drugimi dogovori

V času garancije

Poizvedbene aktivnosti: v skladu z garancijskimi pogoji skrbimo za kakovost in obstojnost naših produktov

Po izteku garancije

Po izteku garancije nudimo plačljivi pogarancijski servis in vzdrževanje

Proizvodnja in montaža

Vse naše produkte proizvajamo v Sloveniji, kjer je sedež podjetja GROZDINA senčila. Naši produkti so namenjeni domačemu in tujemu trgu, saj zagotavljamo izvedbo na objektu kjerkoli v svetu.

Razvoj

Poleg ustaljene proizvodnje standardnih produktov v podjetju GROZDINA senčila izdelujemo tudi nove, unikatne produkte, narejene po meri in željah kupca.

Z nenehnimi posodobitvami in izboljšavami materialov in funkcionalnosti posodabljamo obstoječe produkte, ki s tem postajajo bolj vzdržljivi, manj vplivajo na okolje ter nudijo boljše tehnološke rešitve.

S pogledom v prihodnost in uporabo novih tehnologij razvijamo nove, inovativne koncepte zaščite pred soncem.

grozdina_banner_12

Poslanstvo

Naša poslovna prizadevanja usmerjamo k visoko kakovostnim, inovativnim in tehnično dovršenim izdelkom, kar se odraža pri zadovoljstvu naših kupcev, dobaviteljev, zaposlenih in ostalih poslovnih partnerjev. Z vsemi si prizadevamo graditi trdne, dolgoročne in zaupanja vredne odnose ter tako postati poslovno uspešna in družbeno odgovorna gospodarska družba.

Naši izdelki uporabniku nudijo popolno termično in vizualno udobje, kar pomeni kakovostno osvetljene prostore brez bleščanja in UV žarkov, transparenten pogled navzven, pasivno hlajenje bivalnih površin in nenazadnje tudi možnost pametnega krmiljenja, s pomočjo katerega lahko vse našteto uravnavamo in prilagajamo vašim željam in potrebam.

grozdina_banner_34

Politika kakovosti

Kakovost in varnost sta pri izdelkih podjetja Grozdina senčila na prvem mestu in v skladu z evropskimi standardi EN 13561, EN 13659 in EN 13120. Vsi izdelki imajo t. i. ''Izjavo o lastnostih'' in so opremljeni s CE oznako.

Vse poslovne procese, ki potekajo v podjetju, nenehno spremljamo in izvajamo njihovo optimizacijo, kot jo narekuje in določa standard ISO 9001.

V podjetju si prizadevamo, da so naši proizvodi in storitve izvedeni kakovostno, strokovno, skladno s pričakovanji in željami naših kupcev ter v dogovorjenih časovnih okvirjih.

Podjetje in okolje

Temeljno poslanstvo podjetja je med drugim tudi prizadevanje za gradnjo trdnih, dolgoročnih in zaupanja vrednih odnosov ter tako postati poslovno uspešna in družbeno odgovorna gospodarska družba.

grozdina_banner_05

Informacije

Uradni podatki

Grozdina senčila, Darko Grozdina, s. p.
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
Slovenija
info@grozdina.si
ID za DDV: SI19369204
MŠ: 3382567
Več »