Žaluzije

Zunanje senčenje

Nazaj

So senčilo, ki uporabniku omogoča odlično zaščito pred motečo, direktno svetlobo in hkrati nudi maksimalno regulacijo svetlobe za prijetno bivanje v prostoru ob vseh priložnostih. Na najvišji možni ravni je tudi transparentnost, pogled v okolje ali popolno zastrtje svetlobe.

Pomembna vloga žaluzij je tudi preprečevanje pregrevanja prostorov. Tu lahko govorimo o 95% zaščiti pred termično energijo sonca. Prav tako predstavljajo 99% zaščito pred UV žarki, ki uničujejo pohištvo in rastline v vašem domu. Življenjska doba žaluzij je 15-20 let ob predpostavki, da se le te uporabljajo v skladu z navodili proizvajalca. Zunanje žaluzije so sodobna, elegantna in energetsko zelo učinkovita rešitev za vsak dom.

Zunanje žaluzije zagotavljajo odlično regulacijo in najboljši možni izkoristek dnevne svetlobe v prostoru skozi cel dan. Z nagibom posameznih lamel lahko omogočimo, da bo v prostorih dovolj svetlobe za opravljanje vsakodnevnih aktivnosti ali opravljanje drugih dejavnosti hkrati pa se obranimo pred nezaželenimi pogledi ali si pričaramo intimo po svojem okusu.

Zunanje žaluzije poleg prijetnega občutja obvarujejo tudi naše pohištvo in opremo pred UV žarki. Bistvena je tudi energetska učinkovitost, ki je pri tem senčilu na najvišji možni ravni še posebej kadar jo omenjamo skupaj s pametnim krmiljenjem. Zunanje žaluzije so poleg sodobnega in edinstvenega videza tudi stalnica na vseh energetsko varčnih objektih.

grozdina_banner_07
Pergole

Pergole

Ključni aduti pergol Pergosystem Alpha so visoka kakovost, dovršen dizajn, uporaba najsodobnejše tehnologije in ergonomska oblika.

Informacije

Uradni podatki

Grozdina senčila, Darko Grozdina, s. p.
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
Slovenija
info@grozdina.si
ID za DDV: SI19369204
MŠ: 3382567
Več »