Brisoleji

Nazaj

So zunanja vertikalna ali horizontala senčila iz aluminija, ki na prvi pogled delujejo kot zunanje žaluzije le da so lamele tukaj pri večini modelov bistveno večje in kompaktnejše. Večina jih je zaradi posebne tehnologije in obdelave aluminija odporna tudi na točo ali kakšne lažje mehanske udarce kar dokazuje njihovo trdnost in čvrstost ter kljubovanje tudi najtežjim vremenskim razmeram.

Poleg senčila se jih uporablja kot fasadni element, ki objektu daje sodoben in edinstven videz hkrati pa lahko delujejo tudi kot toplotna izolacija. Za razliko od žaluzij lahko pri brisolejih lamele le rotiramo okli svoje osi ali pa so te nameščene fiksno pod določenim kotom.

Uporabljajo se na stanovanjskih in poslovnih objektih ter objektih javnega značaja kot so vrtci, šole, športne dvorane, bolnišnice, zdravstveni domovi in domovi za ostarele. Lahko se jih tudi poljubno barva po RAL barvni lestvici za kovine.

grozdina_banner_33
grozdina_banner_34
_FRV9247.JPG
Pergole

Pergole

Ključni aduti pergol Pergosystem Alpha so visoka kakovost, dovršen dizajn, uporaba najsodobnejše tehnologije in ergonomska oblika.

Informacije

Uradni podatki

Grozdina senčila, Darko Grozdina, s. p.
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
Slovenija
info@grozdina.si
ID za DDV: SI19369204
MŠ: 3382567
Več »