Sodelujte z nami

Nazaj

Arhitekti

Sodelovanje z vami je za podjetje GROZDINA senčila izziv, da končnemu uporabniku ponudimo nove, drugačne, drznejše, predvsem pa učinkovitejše rešitve senčenja, ki bodo še dodatno povečale termično in vizualno udobje bivanja. Zavedamo se, da skupaj z vami lahko v svetovnem merilu postavimo nov mejnik na področju sistemov zaščite pred soncem.

Imate zamisel, kako izboljšati ali pa ustvariti povsem novo rešitev senčenja? Imate arhitekturni navdih? Stopite v stik z nami.

Partnerji pri izvedbi

Investitorji, izvajalci gradenj, proizvajalci stavbnega pohištva: v podjetju GROZDINA senčila gradimo na znanju, inovativnosti, kakovosti in zaupanju, zato smo najboljši poslovni partner za vas. Skupaj z vami ustvarjamo nove vrednosti in uspešne poslovne zgodbe, pri tem pa ostajamo zvesti vašim željam in potrebam, zato ne odlašajte in stopite v stik z nami.

Dobavitelji

Trajnostni razvoj in visoki standardi kakovosti so temelji prizadevanj podjetja GROZDINA senčila. Skupaj z vami uresničujemo proizvodne in razvojne procese v našem podjetju in pišemo zgodbo o uspehu.

Prodajni agenti

Delati kot prodajni agent za GROZDINA senčila pomeni imeti ob sebi ljudi, na katere se lahko zaneseš in računaš na njihovo pomoč. Skozi program usposabljanja pridobiš vsa potrebna znanja o izdelkih, njihovem delovanju in uporabi podporne dokumentacije ter drugih prodajnih pripomočkih. Tako pripravljen lahko samozavestno in z veseljem predstavljaš in prodajaš sodobne rešitve senčenja GROZDINA kjerkoli po svetu.

Podjetje in okolje

Temeljno poslanstvo podjetja je med drugim tudi prizadevanje za gradnjo trdnih, dolgoročnih in zaupanja vrednih odnosov ter tako postati poslovno uspešna in družbeno odgovorna gospodarska družba.

Informacije

Uradni podatki

Grozdina senčila, Darko Grozdina, s. p.
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
Slovenija
info@grozdina.si
ID za DDV: SI19369204
MŠ: 3382567
Več »