Podjetje in okolje

Temeljno poslanstvo podjetja je med drugim tudi prizadevanje za gradnjo trdnih, dolgoročnih in zaupanja vrednih odnosov ter tako postati poslovno uspešna in družbeno odgovorna gospodarska družba.

Nazaj

Odgovornost do zaposlenih

Zaposleni, ki radi opravljajo svoje delo, so neprecenljiva vrednost za podjetje GROZDINA senčila. Medsebojno spoštovanje in pozitivna atmosfera dobro vplivata na motiviranost in kreativnost vseh zaposlenih. V podjetju si zelo prizadevamo in z različnimi ukrepi skušamo ustvariti kar se da privlačno delovno okolje in uravnotežen način življenja na vseh področjih - izobraževanje, družina, prijatelji, zdravje, zabava in zdrav način življenja. Zaposleni na ta način lažje zgradijo pripadnost podjetju, se v njem počutijo varno, prispevajo svojo dodano vrednost in hkrati vplivajo na rast podjetja.

Odgovornost do družbe

S svojim delom smo zelo vpeti v okolje in družbeno dogajanje. Iz tega okolja prihajajo naši zaposleni in njihove družine, ki so zanje največja vrednost. Ker družbeno odgovornost in zavezanost k dobrodelnosti prepoznavamo kot ključna elementa za dolgoročni uspeh našega podjetja, se kot sponzor in donator pojavljamo na različnih prireditvah društev in drugih organizacij, v katere so vključeni naši zaposleni. Na ta način prispevamo k razvoju ljubiteljske kulture, športa in dobrodelnih dejavnosti v našem okolju.

Odgovornost do okolja

Odgovoren odnos do okolja usmerja naša prizadevanja tako na področju proizvodnje kot tudi energetske učinkovitosti naših produktov. To miselnost upoštevamo v slehernem procesu, ki se odvija v našem podjetju.

Naša proizvodnja je usmerjena v zmanjševanje porabe energentov, zato uporabljamo sodobne metode obdelave in gospodarno upravljamo z viri. Naši produkti pa z uporabo inteligentnih rešitev senčenja povečujejo energetsko učinkovitost objektov.

grozdina_okolje

Podjetje in okolje

Temeljno poslanstvo podjetja je med drugim tudi prizadevanje za gradnjo trdnih, dolgoročnih in zaupanja vrednih odnosov ter tako postati poslovno uspešna in družbeno odgovorna gospodarska družba.

Informacije

Uradni podatki

Grozdina senčila, Darko Grozdina, s. p.
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
Slovenija
info@grozdina.si
ID za DDV: SI19369204
MŠ: 3382567
Več »