Roloji

Zunanja in notranja senčila

Nazaj

So moderna, estetsko in energetsko zelo učinkovita rešitev za senčenje velikih in majhnih steklenih površin tako zunaj kot znotraj objekta. Roloji ali screen senčila kot jim nekateri pravijo so idealna zaščita pred soncem za vse vrste stanovanjskih in poslovnih zgradb.

V osnovi jih ločimo na vertikalne in horizontalne sisteme senčenja nadalje pa na tiste, ki imajo svojo lastno omarico kamor se skrije platno in tiste, ki je nimajo in jih lahko integriramo pod fasado ali v kakšno drugo pred pripravljeno kineto na notranji ali zunanji strani objekta. Zaradi majhnih dimenzij omaric so vertikalni roloji kot nalašč primerni za nekoga, ki se je za vgradnjo senčila odločil naknadno in je omejen s prostorom nad oknom hkrati pa si ne želi zmanjšati steklene površine.

Za ustrezno vodenost sistemov na zunanji strani poskrbijo alu vodila, inox pletenice ali inox drog v notranjosti prostorov pa so lahko sistemi tudi prosto viseči brez vodenja. Upravljamo jih lahko na ročni ali motorni pogon kateremu je možno dodatni še avtomatiko kot je daljinsko krmiljenje in senzor za merjenje hitrosti vetra in jakosti svetlobe.

grozdina_banner_01
Pergole

Pergole

Ključni aduti pergol Pergosystem Alpha so visoka kakovost, dovršen dizajn, uporaba najsodobnejše tehnologije in ergonomska oblika.

Informacije

Uradni podatki

Grozdina senčila, Darko Grozdina, s. p.
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
Slovenija
info@grozdina.si
ID za DDV: SI19369204
MŠ: 3382567
Več »