Pergole Grozdina

Ključni aduti pergol Pergosystem Alpha so visoka kakovost, dovršen dizajn, uporaba najsodobnejše tehnologije in ergonomska oblika.

Pergola Idea FL

Pergola Alpha Grande

Pergola Alpha Classic Q

Pergola Alpha Compact

Pergola Alpha Zerro

Pergola Alpha Space

A2.jpg

Celovite rešitve senčenja in zaščite

Zaščito pred UV žarki in visokimi temperaturami, zaščito pred dežjem ter izjemno stabilnost tudi ob močnih sunkih vetra. S pomočjo priročnega sistema montaže ter na podlagi bogatih izkušenj podjetja Alpho Compony lahko zagotovimo tudi pokrivanje območij z nenavadnimi dimenzijami ali nestandardnih oblik.

A3.jpg

Detajli, ki nadgradijo namembnost

Struktura iz aluminija zagotavlja visoko obstojnost, hkrati pa je na voljo zelo raznolika izbira barv. Poleg tega lahko izbirate med široko paleto tkanin, ki pripomorejo k dovršeni estetiki in so v popolni harmoniji z okoljem, kamor je pergola umeščena. Poleg tega vsestranskost konstrukcije omogoča vgradnjo kristalnih tkanin ali steklenih sistemov, ki tvorijo popolnoma zaščiteno območje pred vremenskimi vplivi, zagotavljajo razgled na pokrajino in ustvarjajo prostor, kjer lahko uživate vse leto.

A4.jpg

Popolna ambientalna osvetlitev

Alpho sisteme je mogoče nadgraditi tudi z LED sistemom osvetlitve, ki omogoča ekonomično osvetlitev pokritih površin, povečuje eleganco konstrukcije ter prispeva k topli in prijetni atmosferi.

Informacije

Grozdina senčila
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
info@grozdina.si
grozdina.si

Uradni podatki

Grozdina senčila, Darko Grozdina, s. p.
Cesta krških žrtev 135 c
8270 Krško
Slovenija
ID za DDV: SI19369204
IBAN: SI56 0315 5100 0522 335 (SKB d.d.)

IBAN: SI56 3000 0001 1975 268 (Sberbank d.d.)